ZST 175 - Szabályzózsalu, tolórudas, gumitömítéssel

ZST-175

Szabályzó-, illetve elzárózsalu. Keret horganyzott acéllemezből. Lamellák ellentétes vagy egyirányú mozgatással, üreges kiképzésű, horganyzott profilból, gumitömítéssel. Csapágyazás műanyag. Lamellamozgatás tolórudazattal.

Típus: ZST 175

ŸNagy- és kisnyomású légtechnikai rendszerek lezárására, szabályozására.

ŸBeépítési hossz (L): 175 mm.

ŸA zsaluház, mozgatási oldalon a lamellatengely, valamint a tolórudazat anyaga horganyzott acél.

ŸA rendkívül jó légáramlást biztosító üreges kiképzésű, horganyzott profilból készülő lamellák élei hosszanti irányban üreges gumitömítéssel vannak ellátva. A lamellák mozgatása lehet egyirányú, vagy ellentétes irányú. A lamellák mozgatását tolórudazat biztosítja.

ŸA kézi rögzítőszerkezet illetve a motoros mozgatásra szolgáló tengely (Ø12mm) alapkivitelben az első lamellán van kialakítva,de külön rendelésre bármelyik lamellán elhelyezhető.

ŸA csapágyperselyek és a mozgatással ellentétes oldalon a lamellatengelyek ABS lánggátló műanyagból készülnek. A csapágyak a mozgatással ellentétes oldalon teljesen zártak.

ŸHőállóság: 90°C

ŸAlapkivitelben 1700 mm „A” oldalhossz és 1940 mm „B” oldalhossz felett osztott kivitelben készül, minden köztes méretben rendelhető. Külön kérésre az „A” oldal 2000 mm oldalhosszig is gyártható (gravitációs szellőzéshez).

ZST-175-2

ŸŸŸŸOsztott kivitel esetén a zsalu mozgatása történhet egy mozgatókarral (osztásnál tengelykapcsolóval), vagy zsalunként, független mozgatással. Mindkét esetben lehetséges a lamellák ellentétes irányú mozgatása is (by-pass).

Letöltés pdf formátumban