ZSTH 180 - Szabályzózsalu, tolórudas, hőálló

ZSTH-180

Szabályzó-, illetve elzárózsalu. Keret horganyzott acéllemezből. Lamellák ellentétes vagy egyirányú mozgatással, belső bordamerevítésű, üreges kiképzésű, horganyzott profilból, gumitömítés nélkül. Csapágyazás bronz. Lamellamozgatás tolórudazattal. Hőálló kivitel, 250°C tartósan vagy 400°C 2 óra.

Típus: ZSTH 180

ŸŸŸNagy- és kisnyomású, magas hőmérsékletű légtechnikai rendszerek lezárására, szabályozására.

ŸBeépítési hossz (L): 175 mm.

ŸA csapágyperselyek bronzból, a lamellatengely és a zsaluház horganyzott acélból készülnek. A csapágyak a mozgatással ellentétes oldalon teljesen zártak.

ŸA rendkívül jó légáramlást biztosító üreges kiképzésű, belső bordamerevítésű, horganyzott profilból készülő lamellák mozgatása lehet egyirányú, vagy ellentétes irányú. A lamellák mozgatását tolórudazat biztosítja.

ŸHőállósága: 250°C tartósan vagy 400°C 2 órán keresztül.

ŸA kézi rögzítőszerkezet az első, a motoros mozgatásra szolgáló tengely (Ø20 mm) alapkivitelben a szélső, külön rendelésre bármelyik lamellán elhelyezhető.

ŸAlapkivitelben 1700 mm „A” oldalhossz és 1940 mm „B” oldalhossz felett osztott kivitelben készül, minden köztes méretben rendelhető.

ZSTH-180-2

ŸŸOsztott kivitel esetén a zsalu mozgatása történhet egy mozgatókarral (osztásnál tengelykapcsolóval), vagy zsalunként, független mozgatással. Mindkét esetben lehetséges a lamellák ellentétes irányú mozgatása is (by-pass).

Letöltés pdf formátumban