ZST 110 - Szabályzózsalu, tolórudas, gumitömítéssel

ZST-110

Szabályzó-, illetve elzárózsalu. Keret horganyzott acéllemezből. Lamellák ellentétes vagy egyirányú mozgatással, üreges kiképzésű, horganyzott profilból, üreges gumitömítéssel. Csapágyazás műanyag. Lamellamozgatás tolórudazattal.

Típus: ZST 110

ŸŸNagy- és kisnyomású légtechnikai rendszerek lezárására, szabályozására.

ŸBeépítési hossz (L): 110 mm.

ŸA zsaluház, mozgatási oldalon a lamellatengely, valamint a tolórudazat anyaga horganyzott acél.

ŸA rendkívül jó légáramlást biztosító üreges kiképzésű, horganyzott profilból készülő lamellák élei hosszanti irányban üreges gumitömítéssel vannak ellátva. A lamellák mozgatása lehet egyirányú, vagy ellentétes irányú. A lamellák mozgatását tolórudazat biztosítja.

ŸA kézi rögzítőszerkezet illetve a motoros mozgatásra szolgáló tengely (Ø12 mm) alapkivitelben az első lamellán van kialakítva, de külön rendelésre bármelyik lamellán elhelyezhető.

ŸA csapágyperselyek és a mozgatással ellentétes oldalon a lamellatengelyek ABS lánggátló műanyagból készülnek. A csapágyak a mozgatással ellentétes oldalon teljesen zártak.

ŸHőállóság: 90°C

ŸAlapkivitelben 1250 mm „A” oldalhossz és 1940 mm „B” oldalhossz felett osztott kivitelben készül, minden köztes méretben rendelhető.

ZST-110-2

ŸŸŸŸOsztott kivitel esetén a zsalu mozgatása történhet egy mozgatókarral (osztásnál tengelykapcsolóval), vagy zsalunként, független mozgatással. Mindkét esetben lehetséges a lamellák ellentétes irányú mozgatása is (by-pass).

Letöltés pdf formátumban